Bewegende beelden bevinden zich niet langer alleen op een vast scherm, maar steeds meer om ons heen. Ontwikkelingen in software en technologie maken dit mogelijk. De manier waarop we een verhaal vertellen en beleven verandert dus ook. Het vraagt een combinatie van creatieve en technische kennis. VIED richt zich op deze ontwikkelingen en combineert dit, zodat jouw verhaal hiermee wordt verteld. 

Wij zijn VIED, een creative video agency
We vertellen verhalen in beeld en geluid. Dit doen we niet alleen met motion graphics, fijne muziek, voice-overs en cinematografische shots. Vanaf de concept fase bedenken we hoe we het verhaal niet alleen de boodschap kunnen geven, maar de kijker even meenemen. Beeld en vertelling die een gevoel oproept bij de kijker die past bij en bijdraagt aan het verhaal.
Videomapping, augmemted reality, video-projecties en interactieve installaties zijn een aantal voorbeelden van andere manieren van gebruik met beeld en geluid. Steeds vaker zien we vormen hiervan in ons dagelijks leven. Een theatervoorstelling waar videoprojectie wordt ingezet als onderdeel van het decor. Een hologram vertelt het verhaal op een tentoonstelling in het museum. Een augmented reality experience trekt de aandacht op een beursstand. VIED bedenkt en realiseert dit soort projecten.
Wat als je jouw publiek bijna letterlijk mee kan nemen in jouw verhaal? De kijker hierbij de controle heeft waarnaar hij kijkt. Door virtual reality neem je de kijker even mee uit zijn omgeving. Dit kan door middel van 360 fotografie en video, maar ook volledig digitaal als animatie. Maar ook combinaties zijn hierin mogelijk.
Wat dacht je van een 360 graden tour waarbij de kijker persoonlijk wordt rondgeleid door een gebied waar hij nog te realiseren projecten ziet verschijnen?
Aan de hand van interactieve 360 scenes wordt de kijker getraind in situaties die in het dagelijks leven moeilijk na te bootsen of te realiseren zijn.
360 VR is wellicht soms nog lastig voor te stellen, maar we helpen je graag meer inzicht hierin te krijgen. Maak eens een afspraak en we laten het graag zien.
Back to Top