Holobox - Hologram display (Te huur)
Holobox - Hologram display (te huur)

Op zoek naar een eyecatcher voor uw beurs of evenement? Met een Hologram trekt u de aandacht. Presenteer uw product, dienst of boodschap op een unieke manier! Uiteraard verhuren we niet alleen de unit, maar produceren we ook de benodigde animatie voor een optimaal resultaat afgestemd op uw wensen.
De animatie die via de Holobox kan worden gepresenteerd lijkt te zweven in het midden van de display. Hierdoor past het goed om hier een digitale 3D versie van uw product in te laten bewegen. Deze kan worden verrijkt met een extra laag aan informatie die eveneens kan worden geanimeerd. Het is ook mogelijk om bestaand videomateriaal op een 3D manier in de Holobox te presenteren, alsof kleine beeldschermen door de Holobox bewegen.

Het is ook mogelijk een klein object centraal in de display te plaatsen en de animatie daar overheen te projecteren. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld USP’s of specificaties zichtbaar worden gemaakt. Teksten en ‘special effects’ maken het geheel tot een verrassende presentatie die veel aandacht krijgt en verdient.
Past uw product niet in de box? Dan kunnen we gebruik maken van een 3D geprint schaalmodel.


Back to Top